Munkám a szenvedélyem! Eredetileg Grafikus vagyok, 2005-óta vagyok a körmös szakmában, aminek sok mindent köszönhetek. Tanulóimat a valós szalonmunkára készítem fel, hogy mindannyian sikeresek legyenek!
Elérhetőségeim

A képzőművészettel eltöltött évek során a rajzolást és festést magas szinten sajátítottam el. Alapos ismereteim vannak a különböző művészeti technikákról, és a már ebben a szakmában is alapnak számító fogalmakról, mint pl.: kompozíció tervezés, színelmélet, színkeverés, tónusozás- árnyékolás, vonalvezetés, valamint az alapanyagokról, eszközökről. Az anyag és ecsethasználatot művészi oldalról közelítem.

stefanagi

OKJ-s bizonyítványom megszerzése után azonnal dolgozni kezdtem, ami tökéletesen megmutatta akkori hiányosságaimat, ezért azóta is arra törekszem, hogy tökéletesítsem a munkámat. Neves oktatók képzésein folyamatosan képzem magam. Versenyzésben is értem már el eredményeket országos és nemzetközi szinten egyaránt.

4 évet töltöttem családommal Angliában, ahol szalonvezetőként az alkalmazottak szakmai- technikai fejlesztése is a feladatom volt, ekkor kezdtem oktatással foglalkozni angol szaknyelven. Ott mindehhez speciális továbbképzéseken vettem részt a szépségápolás más területein is. Az Angol tapasztalatok sokat formáltak látásmódomon, beépítettem őket itthoni szalon és oktatói munkámba egyaránt, hogy tökéletesítsem a Salon Services-t!

Hazaköltözésünk után 2012-ben végeztem el a Szakoktatói képzést. Pedagógus Édesanyám mellett kisgyermek koromtól ivódtak belém a tanítás módszerei. Úgy gondolom, nem elég tökéletesnek lenni a szakmában, a tudást átadni is tudni kell.

2014 –ben először a NABA oktatójaként az Alveola csapatával jártam az országot, rengeteg bemutatót és Lac Gel alapképzést tartva a már a szépségszakmában dolgozóknak és középiskolás diákoknak egyaránt.

2015-ben Székesfehérváron ismét megnyitottam saját szalonomat-, oktatótermemet, ahol napi szinten dolgozom, mindemellett alap- és továbbképzéseken tanítok folyamatosan.

2017-ben kitűnő eredménnyel Mestervizsgáztam, ami újabb lendületet, álmokat, célokat adott életem következő szakaszára.

Ízléses, harmonikus, minőségi munkára törekszem, igyekszem egyedit és különlegeset alkotni, szeretem a tökéletességet, a kihívást, a megmérettetést!

Specialitásom a díszítés – amihez először tökéletes alapot kell tudni készíteni-, kombinált, 3D és fix. mentes zselés mintákat kedvelem. Szívem csücske a porcelán!

Mottóm: „Life is too short for boring nails…”